Bekijk hier ons werk!

Wij zijn natuurlijk enthousiast over ons werk en dat delen we graag met u. Juist omdat wij maatwerk leveren, precies aansluitend op de wensen van de klant, is elk project weer uniek. Enthousiast geworden? Neem gerust contact met ons op!

Klantgerichte vakmensen!

Elk project is weer anders. Iedere dag staan we voor nieuwe uitdagingen die wij met veel enthousiasme te lijf gaan. Vandaag worden we gebeld voor een stalen douchecabine die moet passen onder een schuin dak. Gisteren ontvingen we een aanvraag voor een stalen binnendeur met een afwijkende hoogte. Morgen ontvangen we het verzoek om mee te denken met… Elke dag is anders, elk project uitdagend en dat maakt het zo leuk!

Wat is uw uitdaging? Wat wilt u met staal in uw interieur? Laat ons gerust eens meedenken. Onze ervaring kan u wellicht goed van pas komen!

Bekijk de foto’s van onze projecten en laat u inspireren.

Onze stalen deuren zijn robuust, onderhoudsvrij en vooral bijzonder fraai. Zowel voor binnendeuren als voor buitendeuren bent u bij Steelinteriors aan het juiste adres.

Stalen meubels, het is helemaal van nu! Een prachtige trend die robuust staal in het interieur brengt. Wat dacht u van een stalen ‘kerkbank’ aan een robuuste eettafel met een stalen frame en een prachtig dik houten blad? Of droomde u van iets anders?

Stalen keukens, je hoeft maar een woonmagazine open te slaan en je ziet het: de trend van 2018! Kiest u voor stalen details of mag het staal overheersen? Of wat dacht u van een ruw houten blad gecombineerd met robuust stalen kastdeurtjes?

CONTACT ONS!

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar!

Sending

©2021 EXCELLENT ONLINE met trots en passie gebouwd!

Log in with your credentials

Forgot your details?